IT BOYS

images (1)

Anwar Hadid
Som om det inte var nog med Bella och Gigi Hadid, nu kommer den lika genetiskt lyckligt lottade lillbrorsan Anwar Hadid, 16. Anwar är inte ens signad till någon model¬lagentur ännu, men han har redan synts i både Vogue och Nylon. Med tanke på hans efternamn, utseende och redan stora skara följare har Anwar karriären utstakad. Det här är den Hadid du ska ha koll på i år.
Anwar i siffror
460 000 följare på Instagram ©anwarhadid 35 000 följare på Twitter ©anwarhadid

Jaden Smith
Sjuttonåriga Jaden Smith, son till Will Smith, model-lade nyligen för Louis Vuit-tons damlinje iklädd en svart kjol och fransig topp. Det gav både positiva och negativa reaktioner, men uppståndelse blev det. Han har varit med i flera filmer, bland annat „The pursuit of happyness” och „Karate Kid”. Jaden har dessutom en egen kläd¬linje och en karriär som rappare. På listan med tjejer som Jaden har dejtat finns både Kylie Jenner och Vanessa Hudgens lillasyster Stella Hudgens. Det här med kjol verkar gå hem.
Jaden i siffror
2,6 miljoner följare på Instagram ©christiaingrey 5,8 miljoner följare på

Lucky Blue Smith
Killen med det mest perfek¬ta modellnamnet vi någon¬sin hört (yes, det är hans riktiga namn) är bara 17 år, men han redan jobbat med stora namn som Tom Ford, Versace och Tommy Hilfiger. Just nu spelar han in den romantiska långfil¬men „Love evertasting” och han är även med i ett band, The atomics, tillsammans med sina tre supersnygga systrar. Lucky ser ut som en blond gud och om vi var 17 vet vi vems namn vi skulle ha klottrat över hela vår dagbok.
Lucky i siffror

Instagrarn ©luckybsmith 210 000 föliare på Twitter
Moises Arias
De flesta känner igen Moises Arias, 21, som lilla Rico Suave från Disney channels tv-serie „Hannah Montana”. Men den lilla Disney-killen är borta. Numera sportar Moises en mer alternativ look och har blivit vår nya favoritfotograf. Genom hans kameralins får vi ta del av allt som händer bakom kulisserna hemma hos hans vänner Kylie och Kendall Jenner, Hailey 5a ” och Justin Bieber. Minns ni Kendalls nip slip¬bild? Det var Moises som tog den.
Moises i siffror

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *