Den här tidningen är till er!

Ivintras hittade jag en skrynklig gammal lista på vinden hemma hos mina föräldrar. Jag minns inte när jag skrev den, men det måste ha varit minst tio år sedan. Listan var skriven på ett linjerat A4-papper och den var fylld med platser jag vill besöka, upplevelser jag vill vara med om och saker jag vill göra innan jag dör. På en av raderna stod det „bli chefredaktör innan jag är 30”. När jag skrev det där trodde jag aldrig att den punkten skulle gå i uppfyllelse. Hur skulle det gå till? Men när jag satt hemma hos mamma och pappa i vintras, med den där skrynkliga listan i handen, tio år senare, hade jag precis skrivit på ett kontrakt där det klart och tydligt stod att jag var chefredaktör. För SOGO dessutom! Mitt absoluta drömjobb. Och jag klarade det med fyra år till godo.

Fram tills nu har jag varit redaktör på SOGO, men numret du håller i handen är alltså mitt första nummer som chefredaktör. Jag och vår fantastiska art director Lovisa Haglund har gett tidningen en nyare och lite fräschare kostym, men inne­hållet kommer fortsätta att vara precis lika härligt som det alltid har varit. Du kommer att få läsa intressanta reportage, ta del av budgetvänliga modetips, inspirerande skönhet och spännande artiklar om sex och kärlek. Allt det som gör SOGO till en sådan grym tidning.

Jag hoppas att vi kan fortsätta göra varje nummer ännu lite bättre än det förra, och att innehållet visar hur mycket vi på redaktionen brinner för er och den här tidningen. För jag älskar verkligen mitt jobb. Var skulle jag annars få spendera dagarna med att läsa om era värsta engångsligg (s. 82) eller få veta hur det känns att göra slut med sin bästa kompis? (s. 42) Och finns det något annat jobb där det räknas som en arbetsuppgift att hänga med Molly Sanden? Jag är helt övertygad om jag har världens bästa jobb.

Men det bästa av allt är nästan kontakten med er läsare. Vi älskar när ni skriver att ni gillar det vi gör, eller när ni ifrågasätter det vi gör och får oss att bli ännu bättre. Vi gör ju den här tidningen för er! Så hör av er med era synpunk­ter och åsikter. Mejla mig på kat@frida.se eller skriv till oss på Instagram eller Facebook. Era åsikter är jätteviktiga!

Jag hoppas att vi kan fortsätta utvecklas tillsammans i framtiden och att SOGO aldrig slutar att vara Sveriges bästa magasin för unga kvinnor.

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *